Scrabble-ord-sök
Scrabble-ordbok

Scrabble-hjälp

Har du problem med att hitta ett ord på Scrabble-tavlan? Vi kan hjälpa! Denna online och gratis Scrabble-lösare hjälper dig hitta svaren du behöver för att vinna ditt Scrabble-spel. Om du har bokstäverna så har vi de möjliga orden!

Annonsering

Hur man söker

Utforska de olika söktyperna anagram, ord som börjar med, ord som slutar med, ord som innehåller eller avkryptera. Du kan också kontrollera om ett ord är spelbart i ordboken Scrabble och hitta relevant ordinformation.

Scrabble ord för bokstav

Alla ord sorteras efter högsta poäng som standard. Sortera gärna ord i alfabetisk ordning om du vill.

Ord som börjar med...

Ord som slutar på...

Vad är ett anagram?

Anagram är ord eller meningar som skapas genom att ordna om bokstäver från andra ord eller meningar. JK Rowling har använt anagram i sin Harry Potter-serie, som när "Tom Marvolo Riddle" blandades om för att stava "I am Lord Voldemort". Som ett enkelt exempel är "KUNG" ett anagram av "UNGE".

Visste du att...

...att Scrabble uppfanns 1938 av den amerikanske arkitekten Alfred Mosher Butts? Spelet säljs i 121 länder och finns på 29 språk; handla om. 150 miljoner set har sålts över hela världen, och ungefär en tredjedel av de amerikanska hemmen har ett Scrabble-spel.

Scrabble poängtabell

Översikt över hur många poäng varje bokstav i Scrabble-brädspelet ger dig. Från en poäng för de vanligaste bokstäverna till 10 poäng för de sällsynta. Kom ihåg att spela bokstäverna som ger dig högst poäng!

Poäng Bokstav
1p. A R S T E N D I L
2p. O G K M H
3p. F V Ä
4p. U B P Ö Å
7p. J Y
8p. C X
10p. Z

Dagens ord

Scrabble tips!

Dagens ord er

19p. AGAVEKAKTUS

Scrabble ordlista

Den svenska ordlistan vi använder är SAOL, som skapades av Svenska Akademien. Vi är medvetna om att det vi erbjuder kan användas för att fuska. Liksom Svenska Scrabbleförbundet tar vi avstånd från fusk!

Tilläggsinformationen vi använder är Folkets Lexikon och Språkbanken. Uppgifterna är licensierade under Creative Commons, Attribution 3.0 Unported (CC BY)

Söktyper

Senaste sökningen

Dina senaste sökningar