Användarvillkor

Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplats friskrivning, vänligen kontakta oss.

Annonsering

Friskrivningsklausuler

All information på denna webbplats - www.ordspel.nu - publiceras i god tro och endast för allmän informationsändamål. Ordspel garanterar inte att informationen är fullständig, tillförlitlig och noggrann. Alla åtgärder du vidtar för informationen som du hittar på denna webbplats (Ordspel) sker helt på din egen risk. Ordspel ansvarar inte för några förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Länkar till tredjepartswebbplatser

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Även om vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha gått "dåligt".

Tänk också på att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera sekretesspolicyn för dessa webbplatser såväl som deras "användarvillkor" innan du bedriver något företag eller laddar upp någon information.

Copyright

Denna webbplats använder data från tredjepartskällor. Om du tror att ditt upphovsrättsskyddade material har kopierats på ett sätt som utgör intrång i upphovsrätten och är tillgängligt via denna tjänst, måste du meddela Ordspel. För att vi ska kunna behandla ditt klagomål behöver vi följande information skriftligen:
  • En elektronisk eller fysisk signatur från en person som är auktoriserad att agera på upphovsrättsägarens vägnar.
  • Identifiering av det upphovsrättsskyddade materialet som du tror har kränkts.
  • Identifiering av det material som påstås vara kränkande och var det finns på webbplatsen.
  • Tillräcklig kontaktinformation (som namn, adress, telefonnummer och e-post)
  • Ett uttalande om varför du tror att upphovsrättsskyddat material är kränkt.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och samtycker till dess villkor.

Ändringar

Skulle vi uppdatera, ändra eller göra några ändringar i detta dokument kommer dessa ändringar att publiceras här.