Källor

Denna webbplats har skapats med data som är fritt tillgänglig. Nedan hittar du en översikt över några av våra källor och där vi har hittat ordlistor och databaser som används på Ordspel.nu.

Annonsering

Tredje parts data

En del av de data vi använder erhålls från externa källor, och denna tredje parts data är föremål för olika licenser. Nedan finns en översikt över länkar till våra källor och den data vi har använt för att komplettera ordspel.nu.

Om du tror att ditt upphovsrättsskyddade material har kopierats på ett sätt som utgör upphovsrättsintrång och är tillgängligt via denna tjänst, måste du meddela Ordspel.nu. Men först, läs våra användarvillkor och information om upphovsrätt.

NettsideBeskrivelseLisens
SAOL 14Den senaste upplagan av Svenska Akademiens ordlista
Folkets Lexikonlexikon tillhör folket och utvidgas av oss alla tillsammansCC BY-SA 2.5
WikipediaThe Free EncyclopediaCC BY-SA 3.0
SALDOSwedish Associative Thesaurus version 2CC BY-SA 4.0
Svenska ScrabbleförbundetIdeell förening vars syfte är att främja spelandet av Scrabble i allmänhet och Scrabble som tävlingsform i synnerhet.

Varumärken

Scrabble®, Alfapet® och Wordfeud® tillhör sina respektive varumärkesägare. Dessa varumärkesägare är inte anslutna till, stöder och/eller sponsrar Ordspel eller dess produkter. Användningen av dessa varumärken på Ordspel.nu är endast i informationssyfte.